Gilotyna do styropianu Hot-Cut 102 cm

| Zaktualizowany: Narzędzia
Gilotyna do styropianu HC 102

Ceny wypożyczenia:

  • 24h: 35zł
  • 7 dni: 175zł
  • weekend: 70zł (od 15:00 pt do 9:00 pn)
  • kaucja: 200zł
  • maksymalna długość cięcia: 102 cm
  • maksymalna wysokość cięcia: 26 cm
  • zasilanie: 150W 230/25V 6A
  • drut: 0,65 mm
  • waga: 10,5 kg
  • wymiary zewnętrzne: 1300x280x160 mm
  • wymiary transportowe karton (wys x szer x gł):
  • klasa izolacji: II
  • stopień szczelności (bryzgoszczelny): IP 44
  • temperatura pracy drutu tnącego: 230°C
  • zastosowanie: do styropianu
Maszyna, gilotyna, maszynka do cięcia styropianu EAN 5903890873608

Przedmiotem naszej aukcji jest maszyna do cięcia styropianu HOT – CUT.

Jest to proste w obsłudze urządzenie, którego głównym przeznaczeniem jest wykonywanie cięcia styropianu w kilku dowolnych płaszczyznach. Maszyna charakteryzuje się następującymi parametrami przestrzeni roboczej: długość cięcia 102 cm, maksymalna wysokość cięcia 26 cm. Największą zaletą naszej maszyny jest czyste formatowanie styropianu, podczas którego nie występuje odpad w postaci styropianowych kulek, tak trudnych do posprzątania.

Maszyna, gilotyna, maszynka do cięcia styropianu Marka Don Meblo
Maszyna, gilotyna, maszynka do cięcia styropianu Waga produktu z opakowaniem jednostkowym 10 kg

Dzięki zastosowaniu aluminiowego odboju zamocowanego pod kątem 90 stopni do linii cięcia, a także obustronnemu naciągowi druta tnącego za pomocą dwóch sprężyn, uzyskane cięcie charakteryzuje się niezwykłą precyzją i dokładnością.

Urządzenie uruchamiane jest za pomocą włącznika wyposażonego w diodę. Zapalona dioda informuje użytkownika o tym, że maszyna została uruchomiona. Całość zasilana jest z gniazda sieciowego, do którego urządzenie jest podłączane długim (190 cm) przewodem, dzięki czemu maszyna jest bardziej mobilna.Dodatkowym jej atutem jest zamontowany bezpiecznik termobimetaliczny, którego celem jest niwelowanie zagrożenia porażenia prądem osoby obsługującej maszynę, a także ochrona urządzenia przed przegrzaniem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *